sâmbătă, 1 august 2015

Cred

Avem in Biblie rugaciunea Crezul,sau Simbolul credintei. Cred ca e o rugaciune foarte importanta.Important e sa credem. Ca sa se poata intampla ceva mai intai trebuie sa crezi. Crede in tine, crede in Dumnezeu, crede in bine, si sigur va fi bine
Suntem 'atacati' mereu cu stiri 'bomba' cu stiri negative, tot ce e rau se promoveaza intens, dar ce e pozitiv abia gasim scris cateva randuri pe undeva pe net. Astfel suntem 'educati' sa ne pierdem increderea, sa fim mai negativisti, sa vedem doar partea goala a paharului, uitand sa vedem ceea ce avem, ceea ce e frumos, ce e bun.
Avem maini, avem picioare, auzim, vedem, simtim, ar trebui sa fim recunoscatori pentru aceste daruri primite de la Dumnezeu de cand ne-am nascut. Altii se nasc fara unele dintre aceste 'cadouri' si totusi ne uimesc cum se pot descurca si fara ele, deci noi ceilalti 'normali' suntem de fapt cei care ar trebui cu atat mai mult sa fim recunoscatori pentru tot ce avem, sa ne bucuram de soare si de ploaie, de floarea ce raspandeste miros minunat dar si de zapada ce imbraca iarna campul.
Cred ca daca suntem multumiti cu ceea ce avem suntem fericiti. Fericirea nu se cantareste, nu se masoara, dar nici nu sunt mai fericiti cei cu case imense sau cei cu conturi pline cu bani, fericirea sta in fiecare din noi.
Cred intr-o lume buna, si in forta binelui. Stiu ca totul se intoarce ca un bumerang, mai devreme sau mai tarziu ceea ce am semanat acea vom culege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu