sâmbătă, 5 august 2017

Gaspacho

Astazi am incercat pentru prima data supa gaspacho. In urma cu cateva saptamanii am auzit pentru prima data de ea si parea ceva delicios si simplu de facut. Cum afara e super cald, atat de cald ca pana si in casa sunt 30 grade am zis sa fac o supa(rar mananc bors sau supa). Din pacate cred ca am adaugat prea multa lamaie pentru restul cantitatilor asa ca nu m-am riscat sa o consum. Era prea acra sau poate prea puternica aroma de la catelul de usturoi. De frica sa nu afectez si mai rau gastrita(care oricum ma supara de ceva vreme) am aruncat supa. Cu regret ce e drept. De nu as fi avut gastrita as fi mancat-o caci era gustoasa.
Am blenduit o rosie mare(inima de bou), jumatate de ardel gras galben, jumatate de ceapa mica, un catel de usturoi(din ala tratat din comert) un castravete, sucul de la jumatate de lamaie si 2 linguri de ulei de masline. A iesit o farfurie cu varf de supa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu