duminică, 28 februarie 2016

Mesaje ascunse?

E ceva straniu pentru mine. Am impresia ca Dumnezeu imi trimite niste 'mesaje' subtile dar nu le inteleg. Sunt blonda, asa m-am nascut, deci nu ar trebui sa ma incadrez la bancurile cu blonde. Am nevoie de ajutor. Va spun si voua care sunt acele 'mesaje' poate stiti raspunsul care eu il caut.
De ceva ti p tot dau peste filme, care, desi la inceput nu au nici un semn, mesaj ca ar fi despre persoane ce folosesc oxigenoterapia, ulterior descopar in cadrului filmului secvente cu persoane ce folosesc oxigenoterapia. Cat de mare e coincidenta ca azi am dat sa vizionez doua filme si in ambele sunt secvente de acest gen. Si nu ma refer doar la persoane care stau intinse in pat cu oxigen, ci la cele care merg si au oxigen. Ziceti si voi daca nu e straniu.
Primul film se numeste Lupta impotriva sistemului, si celalalt  munca noastra este criza. Vizionare placuta in cazul in care v-am facut curiosi si daca aveti raspuns, idee, de ce imi apar acele mesaje, ce inseamna, va rog sa nu ezitati sa ma luminati.

marți, 23 februarie 2016

Primavara incepe cu...

Primavara incepe cu soare si aer un pic mai cald, suficient cat sa pot iesi din casa eu. E minunat dupa aproape doua luni de 'hibernare' sa ies afara la aer curat. E minunat sa ma plimb, chiar daca abia reusesc sa merg maxim 200 metri intr-o zi. E minunat sa vezi, oameni, copii, catei, masini tot zumzetul si toata viata.
Ei dar e primavara asa ca o zi e soare, in urmatoarea zi ploua, asa ca profitam de zilele frumoase iar in celelalte stam cuminti in casa si ne cautam activitati. Am mai crosetat, botosei, o rochita de fetita pana in 3 luni, o bentita de bebe. Cred ca am sa fac si niste tutoriale desi abia sunt la inceput, caci majoritatea tutorialelor  si filmelor sunt in engleza si spaniola.

Printre altele am gasit declaratia unei personae publice, despre tbc. A spus ca a fost bolnava si ca a ramas doar cu un plaman si jumatate, si ca majoritatea se feresc sa vorbeasca despre aceasta boala de rusine. Stiu cum e si eu ma simt deseori marginalizata. O felicit pentru curajul ei si sper sa mai schimbe din mentalitati acel interviu ce deja am vazut ca a fost preluat de mai multe publicatii on line.

Primavara incepe cu renastere, incepe cu chef de viata si cu planuri noi. Sa crestem, sa ne dezvoltam, sa ne acceptam, sa daruim si sa fim capabili si sa primim.

luni, 15 februarie 2016

Despre lucrurile care imi fac bine

Astazi vreau sa va spun despre cum reusesc sa fiu pozitiva sau cum ma incarc cu energie pozitiva.
Fiecare are slabiciunile lui, mie imi plac copiii si cainii. Daca vreau sa zambesc ma uit la mini-filmulete cu bebelusi sau cu caini, si sigur imi revin.
De asemeni o plimbare prin aer liber este oricand binevenita. Imi place natura, iarba, copacii, oamenii, bancile, masinile, desi prea mult zgomot ma oboseste nu mai sunt obisnuita sa stau printer oameni multi si agitate.
Un film, o comedie, iar e pe placul meu. In fond sunt destule studii care demonstreaza ca rasul e un bun medicament.
Un alt 'medicament' bun e rugaciunea, ea te apropie de Divinitate, de bun. Cred ca si cei care se declara atei undeva acolo in sufletul lor trebuie sa accepte ca sus este cineva superior. Dumnezeu e in toti si in toate, trebuie doar sa vrem sa il vedem, sa fim dispusi sa recunoastem ca totul e un miracol.