joi, 15 mai 2014

Curiozitati de copil

Am un verisor care are 4 ani si jumatate, il iubesc foarte mult...is topita dupa el, cred ca si el tine mult la mine
Azi dimineata am vorbit cu el la telefon-de obicei daca e acasa cand sun nu vrea sa vorbeasca cu mine, e suparat pe mine ca nu mai vin la el sa ne jucam, sa invatam poezii-azi a avut o serie de intrebari. Prima intrebare Lory -eu am fost la spital dar am venit, luna trecut a racit facuse 3 zile la rand febra mare si pentru prima data in viata lui a trebuit sa mearga la spital dar a stat doar cateva zile-tu cate zile stai la spital? Eu am stat un pic si gata am venit acasa. Alta intrebare tu la ce spital esti internata? La spital de oameni mari nu? Da eu suntt la spital de oameni mari nu la cel de copiii cum ai fost tu. El a vazut si ceva oameni mari pe acolo si se gandea poate sunt si eu pe aco,o

miercuri, 14 mai 2014

nu mor caii cand vor cainii..

O vorba din popor zice asa 'nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii'
din nou sunt nervoasa, frustrata...nu, nu ma pregatesc sa mor, lupt, chiar daca e tare greu, chiar dacasansele de castig sunt minime chiar nule. Nu ma dau batuta, chiar daca anestezista m-a intepat de 3 ori in bat pana a reusit sa imi bage acul si acum dupa numai 3 sau 4 zile curge ser pe afara...deci probabil ceva nu e bine, nu ma las batuta, lupt, chiar daca doare desi eram anesteziata, si credetima suport durerea nu is vreo fitoasa care nu suporta sa ii spargi un cos de durere, si totusi ma durea de i-am zis anestezistei sa se opreasca din ceea ce face ca nu mai pot de durere...lupt chiar daca stiu ca pare imposibil de vindecat ce pentru oameni e cu neputinta la Dumnezeu e cu putinta, sper sa ma fac bine, si atunci toti cei care nu au cre. .in mine, care nu au cfezut in puterea Lui sper sa se caiasca si sa ceeada.

nu av faceti griji daca mor nu vreau sa ma vedeti...la ce sa veniti la priveghi cand nu ati fostcapabili sa veniti sa ma incurajati cat am trait, daca nu ati fost capabili sa ma sunati, sa va rapiti din timpul vostru pretios ca sa ma sustineti, la ce sa veniti la priveghi? De o bii lumii? Daca nu are sotul meu bani sa ma duca in tara si nu o sa il ajute cineva din strainatate nu am nevoie de ajutorul vostru ca sa ma aduceti moarta in Romania...desi nu e crestinesc prefer sa ma incinereze...nu va faceti probleme ce va fi dupa...mai bine sa va bucurati de clipa aceasta care o traim...mai bine lasam deoparte tot ce e rau si adunam in jur deoar energie pozitiva...mai bine....mai bine nu mai scriu ca de la 'pastila nebuna' sigur nu sunt prea coerenta.

Vorba lumii

Azi am omorat un om...nu la propriu...e in sensul figurat. Sa va explic de dimineata vad pe pagina de facebook a unui amic transmitand condoleante pentru un om proprietar al unei tipografii, coincidenta ca denumirea era tot cu 3 litere ca tipografia altui omulet, ii trimit surioarei mele condoleante ca a murit fostul sef, ea sa speriat cand colo era alt om. Si iaca asa am omorat un om. Era bun ca fara sa se informeze prea jult surioara sa transmita vestea mai departe si iesea...o catastrofa.